DIGITALNI MARKETING

SEO optimizacija, nastup na društvenim mrežama, SMS marketing

1/3

populacije sveta aktivno koristi društvene mreže

40X

se vizuelni sadržaj češće deli na društvenim mrežama u odnosu na ostale tipove

82%

primalaca otvara svaki
SMS koji prime.

Optimizacija sajtova

Kao kompanija koja se bavi izradom internet pezentacija, ali i digitalnim marketingom, u razgorvoru sa potencijalnim klijentima trudimo se da naglasimo da profesionalni web dizajn ne garantuje posetu vašem sajtu, ukoliko prethodno nije optimizovan za pretraživače. Tako dolazimo i do pojma SEO (Search Engine Optimization), koji danas preuzima dominantnu ulogu u marketingu.

Zašto je SEO optimizacija toliko važna?

Odgovor leži u činjenici koja je dobro poznata čak i ljudima koji se ne bave ovim poslom – pretraga po ključnim rečima. Retko ko će vaš sajt na pretraživaču naći baš prema nazivu vaše firme. Ukoliko želite da vas pronađe bilo ko kome je potreban vaš proizvod ili usluga, naći će vas po nekoj od ključnih reči vezanih za vaše poslovanje.

Osim toga, bitno je da se vaš sajt nađe već na prvoj strani te pretrage, jer je već poznato da većina korisnika, zapravo 90% njih, ne prelazi na sledeću stranu prilikom pretraživanja. Zato vam pri izradi sajta mi ne nudimo samo dobro dizajnersko rešenje, koje je takođe bitno. Kod nas možete dobiti sajt koji će imati veliki broj poseta, a samim tim povećati prihode koje možete ostvariti na taj način, što je zapravo i inicijalna ideja za kreiranje sajta.

Optimizacija sajtova

Nastup na društvenim mrežama

Društvene mreže predstavljaju odličan kanal za komunikaciju sa potencijalnim potrošačima, za podizanje svesti o postojanju proizvoda ili usluge, a ujedno vam daju sjajan uvid u kretanje reputacije koju vaš brend gradi na tržištu. Ipak, za vidljive rezultate potrebno je strateško planiranje nastupa uz besprekorno poznavanje alata i mogućnosti koje društvene mreže nude.

Naš tim, sačinjen od kreativnih marketinških stručnjaka, stavlja vam na raspolaganje svoje veliko iskustvo u plasiranju kvalitetnog sadržaja, oglašavanju na društvenim mrežama i osluškivanju povratnih reakcija na nastup vašeg brenda.

Nastup na društvenim mrežama

Reklamiranje na Facebook i Google oglasnim mrežama

Ono što je zajedničko za ove oglasne mreže jeste mogućnost preciznog targetiranja tržišta i relativno niska i pristupačna cena oglašavanja, zasnovana na plaćanju po kliku (PPC model). To ujedno predstavlja razlog zašto su ove dve platforme postale jako popularne.

gogle-facebook-reklamiranje-smilesoft

U zavisnosti od budžeta kojim vaša firma raspolaže, ali i konkurentskog okruženja u delatnosti kojom se bavite, potrebno je ispuniti sledeće uslove, kako bi Google ili Facebook kampanja imala očekivane rezultate:

– Temeljno istražiti ključne reči
– Kreirati i optimizovati sadržaj oglasa
– Pratiti i temeljno analizirati rezultate kampanje

Ukoliko svaki od ovih koraka nije temeljno isplaniran nemoguće je očekivati pozitivne rezultate. Naš tim profesionalaca vam nudi svoje znanje i iskustvo u pronalaženju pravog načina da vaš oglas dospe do pravih ljudi i povrati uložena sredstva.

Kreiranje digitalnog sadržaja

Kreirati kvalitetan digitalni sadržaj u današnje vreme postaje jedinstven izazov. Da bi jedna internet kampanja ili web sajt imali dobar odziv, moraju zadovoljiti sledeće forme: video, grafički dizajn i pisanje bloga. Mi vam možemo pružiti kompletnu podršku za svaki od pomenutih segmenata, koristeći najsavremenije alate za njihovo kreiranje.

Kreiranje digitalnog sadržaja

SMS Marketing

Iako tehnološki ne može da parira nezaustavljivoj evoluciji informacionih tehnologija u vidu moblnih aplikacija, sajtova, banera i drugih digitalnih sadržaja, upravo ta jednostavnost i neposrednost čini SMS marketing i dalje najzastupljenijim oblikom mobilnog marketinga. U prilog tome ide i podatak da SMS poruka takoreći ne ostaje nepročitana, za razliku od mail-a. U ljudskoj prirodi je da preferira nešto provereno i poznato, a SMS marketing svoju nesmanjenu popularnost duguje upravo ovoj činjenici.

SmileSoft vam nudi kvalitetna rešenja za formiranje baze klijenata, kreiranje sadržaja SMS kampanje, kao i odgovarajuće platforme za masovno slanje poruka velikom broju primalaca. Ukoliko želite da podignete svest potrošača o nekom proizvodu ili brendu, povećate prodaju, uključite klijente u program lojalnosti i slično, SMS marketing je odlično rešenje. Mi vam možemo pomoći da stvorite i vodite SMS kampanju kojom ćete zadržati postojeće i privući nove klijente.

Želite saradnju? Zakažimo sastanak.

Ostavite svoje podatke a mi ćemo Vam zakazati sastanak. Sastanak je moguće održati kod nas u kancelariji, kod vas ili putem interneta (Skype, Hangouts).