Jagodrom – prva IT konferencija u Jagodini

 In Novosti

Ideja da se ovakva konferencija organizuje u Jagodini stvorila se još pre pet godina. Ipak, za njeno realizovanje bilo je potrebno sačekati da se ispune neki bitni uslovi. Prvi uslov bila je spremnost ljudi da prihvate takav projekat, a drugi, podjednako bitan, podrška koju smo dobili od Ministarstva trgovine, turizma i telekomunikacija. U saradnji sa pomenutim ministarstvom smo uspešno realizovali projekat.

Svesni da se uloga predstavljanja firmi menja brže nego ikada, hteli smo da klijentima prenesemo informaciju kolika je važnost društvenih mreža, bloga kao i online prodaje da bi biznis opstao u novom svetu.

Na Jagodromu ćete moći da čujete najbolje predavače bez premca i doživite praktično iskustvo koje je moguće odmah primeniti. Kroz inspirativne govore, pomenute strategije i na prvom mestu iskustva naših govornika, naučićete u kom pravcu treba da se razvija Vaš nastup na društvenim mrežama i kako da unapredite svoje poslovanje smelo i čvrsto jer to je suština.

Projekat Jagodrom je konferencija namenjena kako malim privrednicima, tako i velikim kompanijama koje žele da unaprede svoje poslovanje, a cilj nam je da probudimo svest o značaju kotiranja na internetu. Akcenat će biti na unapređenju kvaliteta poslovanja firme, kroz maksimalno korišcenje sopstvenih potencijala na internetu. Teme koje će biti pokrivene su:

– Nastup kompanije na društvenim mrežama (Facebook, Instagram i druge…)
– Blog – kako da privučete više klijenata korisnim tekstovima?
– Online prodaja
– Email marketing
– Google pozicioniranje
– SMS marketing
– Reklamiranje za Google i Facebook
– Pravne začkoljice kod online prodaje
– Budućnost digitalnog marketinga

Vrhunski stručnjaci iz nabrojanih oblasti bice predavači na konferenciji. Prisutnima će se obratiti Ivan Bildi, Petar Vasić, Žarko Ptiček, Aleksandra Petrovski, Dimitrije Ostojić, Nusret Nuhanović – Nuca, Branimir Cigale i Željko Crnjaković. Kroz seriju kraćih predavanja, sa više konkretnih prakticnih primera, a manje teorije, prenece svoja saznanja iz oblasti korišcenja društvenih mreža, bloga i online prodaje u savremenom poslovanju.

Nadamo se da će ova konferencija biti samo prva u nizu ovakvih događaja u našem gradu i unutrašnjosti.

Recent Posts

Leave a Comment