O nama

Preko 700 zadovoljnih klijenata i 13 godina iskustva

Često nas pitaju čime se tačno bavi naša firma. Možda je najjednostavnije reći da se iz dana u dan trudimo da prisustvo naših klijenata na internetu bude atraktivno, interesantno i dugotrajno. To je ujedno bila ideja kojom smo se vodili, možda ne tako davne, 2004. godine kada je kompanija nastala. Tadašnji tim SmileSoft-a činili su jedan čovek, jedan računar i jedna vizija – STVORITI NOVE VREDNOSTI.

Zahvaljujući toj viziji, danas je taj isti tim obogaćen odabranim pojedincima koji, iako međusobno jako različiti, znaju da ujedine svoja ekspertska znanja kako bi stvorili autentičan digitalni identitet naših klijenata. Radoznalost i entuzijazam sa kojim se naši grafički dizajneri, web developeri i marketing menadžeri posvećuju svakodnevnim obavezama je ono što stvara razliku. Sa zadovoljstvom prihvatamo svaki izazov da pretvorimo vaš poslovne ideje u stvarnost.

0 dana
U POSLU
preko 0
ZADOVOLJNIH KLIJENATA
0
WEB SAJTOVA
0
DESKTOP APLIKACIJA

Naši partneri

Ponosimo se poverenjem koje su nam klijenti poklonili i poslovima koje smo za njih uradili! Smatramo da o nama najbolje govore uspešno urađeni poslovi i realizovani projekti. Više od 67% novih poslova dobili smo na osnovu preporuke.

Želite saradnju? Zakažimo sastanak.

Popunite naš upitnik za besplatnu procenu obima projekta.